Salade

 

Ingrediënten:

  • 2 handen rucola sla
  • 2 eetlepels geraspte kaas (parmezaan)
  • 2 eetlepels gerookte zalmsnippers of makreel
  • 2 eetlepels pijnboompitjes
  • 2 eetlepels Zongedroogde tomaatjes
  • 1 eetlepel olijven
  • 2 ansjovis
  • 2 eetlepels goede olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap

Benodigdheden:

  • 1 Kom
  • Bakpan
  1. Was de sla
  2. Rasp de kaas
  3. Rooster de pijnboompitten
  4. Snijd de olijven doormidden
  5. Snijd de ansjovis in kleine stukjes
  6. Snijd eventueel de zongedroogde tomaatjes door de helft
  7. Voeg nu alles samen in een kom.
  8. Overgiet met olijfolie en citroensap. 

*De hoeveelheden zijn mijn eigen voorkeur. Je kunt er natuurlijk ook meer of minder van in doen.

 

Mocht je willen variëren, hier nog wat ideeën: