Ingrediënten:
- 2 handen rucola sla
- 2 eetlepels geraspte kaas (parmezaan)
- 2 eetlepels gerookte zalmsnippers of makreel
- 2 eetlepels pijnboompitjes
-
2 eetlepels Zongedroogde tomaatjes
- 1 eetlepel olijven
- 2 ansjovis
- 2 eetlepels goede olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
Benodigdheden:
- Was de sla
- Rasp de kaas
- Rooster de pijnboompitten
- Snijd de olijven doormidden
- Snijd de ansjovis in kleine stukjes
- Snijd eventueel de zongedroogde tomaatjes door de helft
- Voeg nu alles samen in een kom.
- Overgiet met olijfolie en citroensap.
*De hoeveelheden zijn mijn eigen voorkeur. Je kunt er natuurlijk ook meer of minder van in doen.
Mocht je willen variëren, hier nog wat ideeën: