Pink kickstart

 

Deze topper komt van Rens Kroes ("on-the-go")

 

Ingrediënten (voor 2 porties of 2 personen):

  • 150 gram rauwe cashewnoten
  • 50 gram havermout 
  • 1 theelepel vanillepoeder (of essence)
  • 1/2 theelepel kardemompoeder
  • 50 gram rozijnen (optioneel)
  • 250 milliliter kokosmelk (ik gebruik rijstemelk)
  • 200 gram (bevroren) cranberry's (ik gebruik aardbeien)

Benodigdheden:

  • Blender
  1. Laat de cashewnoten 10 minuten weken in water
  2. Doe ondertussen de andere ingrediënten in de blender
  3. Voeg de uitgelekte cashews toe en mix tot een romig geheel
  4. Als het niet goed mengt voeg je extra vocht (melk) toe
  5. Verdeel over 2 bakjes (1 in de koelkast als je voor morgen maakt)
  6. Optioneel; strooi er wat verse rood fruit overheen