bijzonderheerlijke recepten

 

Hieronder en links in het menu zie je wat voor recepten er te vinden zijn.

 

Alle recepten zijn Bijzonder heerlijk en Bijzonder eerlijk.

 

ZONDER betekent zonder: tarwe, lactose en bewerkte suiker.

En eerlijk; weet wat je eet!

Ontbijt: Broodloos ontbijten, en dat zonder iedere dag yoghurt, fruitsmoothies en dergelijke te eten. Lekker stevig ontbijten is belangrijk om de dag mee te beginnen. Kijk hier voor leuke ontbijtjes waar je mee voor de dag kunt komen.

 

Lunch: Broodloos lunchen, maar wat neem ik dan mee naar mijn werk? Gezonde lunches zonder brood waar iedere collega zeker van zal willen proeven. Inspireer je collega's door je broodtrommel met wat anders te vullen! Wederom vrij van gluten lactose en suiker.

 

Bakken: Lekker "ongezond" bakken. Vind je het leuk om te bakken maar moeilijk om dit zonder tarwe, lactose en bewerkte suiker te doen? Niet meer met deze recepten. 

 

Extra: Hier vind je recepten van zelfgemaakte mayonaise tot ovengedroogde tomaatjes. Van kikkererwtenpasta tot zelfgemaakte rijstemelk. Recepten voor de extra dingen die je makkelijk in de winkel kunt kopen. Maar waar vaak zoveel aan toe is gevoegd (om bijvoorbeeld de juiste kleur te krijgen) dat het niet meer naar het origineel smaakt zoals het vroeger bedoeld is. Leuk om zelf te maken en om altijd in je koelkast te hebben staan.