Quinoarepen

 

Ingrediënten:

  • 100 gram gekookte quinoa
  • 65 gram gekookte couscous (***niet glutenvrij)
  • 65 gram appelmoes
  • 50 gram appelstroop (die van zonnatura heeft geen toegevoegde suikers)
  • 50 gram havermout
  • 25 gram chiazaad of lijnzaad
  • 1/4 theelepel zout
  • evt. 50 gram rozijnen of krentjes

Benodigdheden:

  • Oven
  • Kleine bakvorm
  • Bakpapier
  • Kom
  1. Verwarm de oven voor op 175˚C.
  2. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
  3. Meng de quinoa, couscous, appelmoes en stroop door elkaar.
  4. Roer dan de havermout, chia- of lijnzaad en zout erdoor.
  5. Schep eventueel de rozijnen erdoor.
  6. Giet dit in de voerm en duw stevig aan.
  7. Bak dit 25 - 30 minuten tot het stevig is.
  8. Laat het afkoelen en snijd het in repen.

Bewaar in een afgesloten pot.